FOTOSTORY

FOTOSTORY

Ronela Hajati pozon topless

Këngëtarja Ronela Hajati shquhet për stilin e saj të veçantë dhe mjaft ekstravagant. Por këtë herë ajo ka vendosur të publikojë në rrjetet sociale...