Lajm!

Çifti i “Big Brother” në prag të martesës, propozimi në mes në Korçës

http://greatstar.com.sg/firms-must-show-they-tried-to-hire-sporeans-first/Firms must show they tried to hire S'poreans first. Article from Straits Times, Breaking News (23 September 2013): Firms must show they tried to hire S'poreans first. By Toh Yong Chuan From August next year, firms that want to hire foreign professionals must prove that they have tried to hire Singaporeans. These employers have to advertise for Singaporeans to fill the vacancies in a national jobs bank administered by the Singapore Workforce Development Agency, the Manpower Ministry said on Monday. Firms with 25 or fewer staff will be exempted from advertising rule, or those hiring for jobs paying ,000 and above a month. Those who do not advertise in the national job bank will have the foreigners' Employment Pass (EP) applications rejected. The move is part of a Fair Consideration Framework announced by the ministry that requires employers to consider Singaporeans fairly before hiring foreigners. Besides the advertising rule, firms that have

isotretinoin buy online Nata e parë e ‘Festës së Birrës’ në qytetin e Korçës ishte mbushur plot emocione. Mes mijëra njerëzve të mbledhur në sheshin e qyteti ish-banori i “Big Brother”, Kristi Becka ka propozuar të dashurën e tij për martesë. Kristi dhe Tea Zhuli u njohën brenda të njëjtës shtëpi të vëzhguar nga mijëra shqiptarë. Ata u kujdesën që edhe këtë moment emocionues për jetën e tyre ta bëjnë publik para shumë njerëzve. Çifti kanë një lidhje disavjeçare, që meç duket do të kurorëzohet në martesë. Nga videot e siguruara nga Express vihet re entuziazmi i njerëzve në shesh si dhe emocionet që kanë mbërthyer Tean në skenën e ‘Festës së Birrës’. Qyteti është mbuluar nga drita e fishekzjarrëve duke shtuar kështu më tepër atmosferën e krijuar. Kristi dhe Tea tashmë regjistrohen si të paktët çifte që vazhduan përtej ‘reality shoë’ një marrëdhënie të bukur njerëzore.

enter Tea-Kristi-2