Stil

Si kombinohen në evente Tedi Ngjela dhe Era Xhabafti

tedi-era

Çifti Tedi Ngjela dhe Era Xhabafti duken shumë bukur tani si prindër. Tedi ka bërë kombinimin shik të xhaketës me pantallonat në ngjyrën blu mbretërore, që janë tendenca e fundit për meshkujt. Po ashtu dhe Era duket këndshëm me veshjen e zezë, së cilës i ka përshtatur këpucët gri.