Stil

Vëllai i motrave Hadid në pasarelë, ja si duken të tre

http://onewish4u.com/category/blog/international-ministry/page/6/ http://wearecanaries.com/wp-json/oembed/1.0/embed?url=http://wearecanaries.com/language-and-awareness/alice-in-wonderland/ Bella dhe Gigi Hadid, dhe vëllai i tyre gjithashtu model, Anwar kanë shkëlqyer në pasarelën e Prabal Gurung, shkruan “op Channel”. Epo në shfaqje nuk ka munguar as nëna e tyre, Jolanda, e cila i ka ndjekur krenare e ulur në rresht të parë. Mjaft sensuale vajzat, por nuk mbetet pas as vëllai i tyre më i vogël.